Κλιματισμός αυτοκινήτου: Συντήρηση οικονομία και υγεία!

Για να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα που υπάρχει στο αυτοκίνητο σας και να μειώσετε τα έξοδα από πιθανή βλάβη στο αυτοκινήτου σας πρέπει;
Σε κάθε νέα τεχνολογίας αυτοκίνητο από το 2000 και μετά εφοδιάζετε με κλιματιστικό. Αυτό φέρει ειδικά φίλτρα καμπίνας, ώστε το τμήμα εισαγωγής να φιλτράρει τον αέρα και να απαγορεύει την εισχώρηση μέσα στην καμπίνα γύρης, σκόνης και άλλων ουσιών από το εξωτερικό περιβάλλον.
Εφόσον το αυτοκίνητο σας εφοδιάζετε με ενεργά φίλτρα άνθρακα μας προστατεύει από τις πλέον καταστροφικές ουσίες, όπως επικίνδυνα αέρια (κάδμιο, βανάδιο, μόλυβδο, βενζίνη) καθώς και από τις άσχημες οσμές των καυσαερίων.
Με τον καιρό και σε σχέση με το περιβάλλον που οδηγούμε (πόλη ή επαρχεία) δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξής βακτηρίων, μικροοργανισμών και μυκήτων, οι οποίοι ευθύνονται για δυσάρεστες οσμές, ενώ μπορούν να προκαλέσουν σε αρχική μορφή πονοκεφάλους ή ακόμα και προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου.
Έτσι στα μέσα της άνοιξής πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε φίλτρο καμπίνας και να απομακρύνουμε το χρησιμοποιημένο ώστε στο αυτοκίνητο να αναπνέουμε καλύτερα και καθαρότερα.
Μετά το φίλτρο σειρά έχει το κλιματιστικό, κάθε χρόνο η χρήση του κλιματιστικού έχει απώλειες της τάξης 15% από το ψυκτικό μέσο «φρεόν» με αποτέλεσμα την μειωμένη απόδοση του.
Ιδικά φέτος 2020 με το τεράστιο πρόβλημα του «Κορονοϊός (COVID-19)» που έπληξε όλο τον κόσμο χεριάζετε μια επιπλέον φροντίδα στο κλιματιστικό μας.
Στο συνεργείο «SERVICE SOTIRIOU» μπορείτε να συμπληρώσετε το φρεόν και να κάνετε απολύμανση του κυκλώματος με οικολογικά υλικά και φρεόν ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες να αρρωστήσετε από τον ϊό και να χαρείτε της καλοκαιρινές σας βόλτες.

Προσφορά
Με κάθε αλλαγή 4 καινούργιων ελαστικών πλήρωση φρεόν με 20€

Καλό καλοκαίρι

No Comments Yet.